Användarnamn: Fotografen-pirren
Ålder: 25 år
Bor: Barsebäck, Skåne län
Kategori: Fotostuderande
Började fotografera: 2009
Medlem sedan: 2009-11-30
Senast inloggad:


Medlem i gruppernaVem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Studio, Svart-vitt, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Porträtt, Utrustning, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Var 15år, hade fått ackreditering till Svenska fotbolls landslagets träning inför San marino matchen. Stod i princip en halvmeter ifrån vissa spelare och plåtade, det fräckaste var nog Zlatan, och presskonferensen efter träningen!

Mitt sämsta fotominne:
Mitt absolut sämsta fotominne, är inte under själva fototillfället, för bilderna tog jag samtidigt som jag upplevde mitt bästa fotominne. Men under det tillfället använde jag två hus, vidvinkel på ena och tele på den andra... Jag kom hem, gick igenom bilderna, och var skit nöjd! Hade stått en halvmeter ifrån Zlatan och tatt porträtt! Jag rensade minneskortet till ena kameran, för jag skulle ut på ett jobb dagen därpå. Och 3dagar senare blir min dator stulen. Bilderna från huset med vidvinkeln försvinner, och jag hade inte hunnit lägga över bilderna på den externa hårddisken!

Min största inspiration:
Joel Marklund, Andreas Hillergren, Daniel Nilsson, Lars Dareberg & Ingemar D Kristiansen

Jag fikar helst:
Med polare :)

I kameraväskan har jag alltid:
Beror på

Drömbilden är:
Den jag tar imorgon! =)


Elinchrom ELC 125 - ELC 500 studioblixtar