Annons
Användarnamn: nicolinajarl
Ålder: 31 år
Bor: Köpingebro, Skåne län
Kategori: Fotostuderande
Började fotografera: 2008
Medlem sedan: 2009-12-20
Senast inloggad:

Hej, vad roligt att ni kikar in här!
Har alltid tyckt det varit roligt att fota, men inte tagit tag i det ordentligt förrän jag skaffade en systemkamera sommaren 2008.
Jag går även IT-media på John Bauer gymnasiet i Ystad.

Jag har snart varit medlem här på FS några månader och det har varit ett otroligt spännande och utvecklande månader. Framförallt genom att inspireras av alla fantastiska bilder, så många duktiga fotografer runt om. Men också nya foto vänner och all kunskap genom såväl mottagna som givna kommentarer. Jag arbetar vidare på att förbättra mitt bildspråk och är väldigt glad och tacksam för era synpunkter, tips och råd.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Barn, Studio, Svart-vitt, Digital efterbehandling, Porträtt, Undervattensfotografi, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Porträtt barn
Vanligt
4 bilder
Porträtt
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS