Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: zmellycat
Ålder: 44 år
Bor: Ängelholm, Skåne län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2008
Medlem sedan: 2010-01-02
Senast inloggad:

Jag är en glad och sprallig tjej med otroligt låg humor från Ängelholm, som älskar att fotografera. Det finns så otroligt mkt coola grejjer därute som måste fastna på bild och levereras till eftervärlden, och jag tänker vara med på det tåget!
Oftast fotar jag det som jag ser för stunden, men det blir även bröllop och porträtt och annat som man ber mig om, det är roligt när ens bilder är eftertraktade av en individ, det känns som att man gör något betydelsefullt då. Annars om mig då? Jo jag är konstnär, jag målar, illustrerar och sysslar väldigt mkt med digitala grafiska bilder, kreativ retusch och bildmanipulering, jobbar med detta på frilans men det är även en huvudsyssla när jag har egen-tid på fritiden. Jag har en flicka på snart 10 år som jag ger min fulla uppmärksamhet varannan vecka, och vi har precis samma intressen hon och jag, vilket gör att livet är fantastiskt roligt att leva! Hon har precis bett mig att introducera henne för Photoshop, och jag menar...kan det bli bättre!? :)
Ni får jättegärna kontakta mig om nu undrar något, eller bara för att säga hej! Ha en sprakande fantastisk sommar alla!

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Barn, Svart-vitt, Action / Äventyr, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Fine Art Nude, Växter, insekter, naturdetalj, Konsertfoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Blandat
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS