Annons
Användarnamn: jackt
Ålder: 52 år
Bor: Vagnhärad, Södermanlands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1992
Medlem sedan: 2003-02-15
Senast inloggad:

En glad amatörfotograf, som sporadiskt har fotograferat till och från. Köpte min första kamerautrustning när jag gjorde FN-tjänst i Libanon (L112) sommaren -92. Började den digitala banan med en 300D där jag använde objektiven från då.
Nu har jag köpt en 400D. Har också bytt ut ett av objektiven till Tamron 28-75/2.8, och det blev ett stort lyft. Så det och mitt 50mm/2.5 är de objektiv som används numera.

Nu håller jag på fördjupa mig i fotograferandets hemligheter. Det är ju mycket enklare nu med digitalkamera då man har större frihet och möjlighet.

Porträttbilden är ett självporträtt, med lilla Skrållan på favoritplatsen taget vintern 05-06. Lilla Skrållan är klart större nu, men vill fortfarande följa med runt huset på axeln.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Reportage / Situation

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av histogram. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker forum är roligast.

 
Bilder som fått kommentar
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS