Annons
Användarnamn: Queenza
Bor: Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2006
Medlem sedan: 2010-01-20
Senast inloggad:


Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Svart-vitt, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Jag var nog 4-5år gammal. Jag och min far brukade ofta åka ut på äventyr. Minns speciellt en gång vi åkte ut till Nynäshamn (ett personligt favoritställe) han hade med sig sin kamera. Och precis som vilken förälder som hellst ville han ju så klart fota sin dotter. Han bad mig huka ner kring en liten vildvuxen sommarväxt. Ivriga som bara barn kan vara hade jag svårt att ta direktiven om att sitta still, men framförallt svårast var att låta bli att skaka på blommorna. Haha! Minns hur hans irritation bara växte och växte. Ja kort sagt, bilden på mig ihålladens blommorna vart nog så som ni förstår "suddiga" haha!

Min största inspiration:
Se andras verk och själv försöka skapa något eget

Drömbilden är:
Att fånga en plats, få ut samma känsla man själv upplever till betraktaren. Då har man lyckats med en "bra" bild!

 
Porträtt
Vanligt
1 bilder
Drottningholm 2010-01-14
Vanligt
0 bilder
Lida - Friluftsområde
Vanligt
1 bilder
Alaskan Malamute - Ace
Vanligt
2 bilder
Behavelikeaprince
Vanligt
4 bilder
Tripp till Hälsingland
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS