Annons
Användarnamn: thoreus_
Ålder: 33 år
Bor: borlänge, Dalarnas län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2009
Medlem sedan: 2010-01-25
Senast inloggad: 2024-04-26 04:09

Jag heter Billie Thoreus och köpte min första kamera (Nikon D40) den 27e dec 2009 för att jag vela testa på fotografering och jag vart fast redan efter första dagen, en månad efter de skaffade jag photoshop vilken jag spenderade många timmar i pysslandes med bilder. Jag fotar hellst natur, street och acton. Vill utvecklas innom foto/retushering så var inte rädda att ge konstruktiv kritik. Ni kan hitta fler bilder från mej på Thoreus.bilddagboken.se här lägger jag bara upp mina bättre bilder.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Vilda djur, Action / Äventyr, Digital efterbehandling, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Har nog inget speciellt. Men alla dagarna i skid backen är riktigt sköna !

Mitt sämsta fotominne:
Det var en gång när jag inte hade med mej d40n men de var en riktigt fin solnedgång och jag var vid vattnet och jag vela dokumentera de. Så jag tog upp min mobil som hade en hyffsad 5 megapixels kamera och klev ut på en sten och tog en bild så när jag skulle lägga ner telefonen i fickan så missade jag och tappade den rakt ner i vattnet.

I kameraväskan har jag alltid:
Nikkor 50/1.8 Ai-S series e

Drömbilden är:
De håller jag för mej själv tills jag tagit den vilket jag hoppas blir nu under sommaren !

 
lite av varje
Vanligt
1 bilder
De små
Vanligt
1 bilder
Gatufoto
Vanligt
0 bilder
Action
Vanligt
8 bilder
 
 
ANNONS