Annons
Användarnamn: crea_diem
Ålder: 40 år
Bor: Västra Götalands län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2006
Medlem sedan: 2010-04-11
Senast inloggad:

Mitt fotointresse har jag ärvt av min far och ända sen han gav mig min första kamera har jag försökt förvalta det bäst jag kan. Helst tar jag med mig kameran ut i naturen och försöker fånga det bästa ljuset men på senare tid har jag även fått upp ögonen för det fantastiska med porträtt. Efter ett och annat uppdrag som bröllopsfotograf har jag bara fått blodad tand.

Det är först på senare tid som jag verkligen har börjat lära mig det här med foto och jag suger åt mig alla nya lärdomar med ivrig entusiasm. Via fotosidan hoppas jag få massor med inspiration och lära mig ännu mer nya saker.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Barn, Bröllop, Reportage / Situation, Mörkrum, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Första gången jag blev anlitad som bröllopsfotograf, första gången jag fick tillträde till pappas mörkrum, min resa till Peru...

Min största inspiration:
Annie Leibovitz

Jag fikar helst:
vid stranden eller i Haga i Göteborg.

 
Bröllop
Vanligt
1 bilder
Natur
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS