Annons
Användarnamn: xchristofferx
Ålder: 42 år
Bor: Umeå, Västerbottens län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1997
Medlem sedan: 2003-03-06
Senast inloggad:

Utbildning: 3 år på mediaprogrammet i Umeå, sen en massa ointresant teknisk utbildning på Universitet.

Började fota på riktigt i gymnasiet, men det tog ändå nästan 4 år innan jag köpte min första egna kamera, Nikons F80'n som länge tjänade som min primära slitvarg. Har dessutom en Pentax Spotmatic II som fått ta en del rutor. När jag för ett par år sedan investerade i ett Nikon 80-200 f/2.8 insåg jag på en gång vad man vill ha i en kamera.

Jag ville helst ha mer än 8Mp för att gå över till digitalt fotande, men när min begade (mest för att prova på digitalfoto) D70 anlände så insåg jag direkt att även om jag verkligen gillar analogt fotograferande, så finns det ingen väg tillbaka.

Tyvärr lyckades jag nyligen skicka D70'n med polarens helt nya Nikkor 50/1.4 i marken - vilket ledde till ett hastigt inköp av en superfin, begagnad D200. Och man Märker skillnaden.

Annars är svartvitt och eget kopierande är helt klart bäst. Men pga. platsbrist ligger mörkrummet tyvärr nerpackat i väntan på större boende.

Fattig som jag är har jag inte ens kostat på mig ett "riktigt" medlemsskap på fotosidan, därför har jag inte heller lyckats skicka upp så många bilder. Men, jag försöker pytsa in bilder eftersom. Annars finns det mesta på min hemsida.

 
Nattfoto
Vanligt
2 bilder
Konserbilder
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS