Annons
Användarnamn: Lolita.
Ålder: 39 år
Bor: Lund, Skåne län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1995
Medlem sedan: 2003-03-09
Senast inloggad:

upptäckte på riktigt tjusningen med att fotografera för fem-sex år sedan.

har med mig digitalkameran ö v e r a l l t.

värdesätter känslan som bilder ger. skit samma om de följer alla konstens regler. blir tittaren påverkad så har fotografen lyckats.

(fast där ljög jag lite. ljög för mig själv. jag är väldigt kritisk. finns egentligen inte mycket som duger och som uppfyller alla krav. vad jag försökte säga var att det är tillåtet att bryta mot oskrivna regler och konventioner om resultatet blir bra. ungefär så.)

jag önskade mig ett mörkrum förr. men nu fotar jag nästan inget analogt längre. tyvärr.

mer bilder finns på http://lolloise.bilddagboken.se

Vem är jag?


Mina intressen:
Nattbild, Macro, Reportage / Situation, Studio, Action / Äventyr, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag fotograferade mina vänner som spelade i band och bilderna blev så attans snygga! Det var första gången jag fotade med systemkamera dessutom.

Mitt sämsta fotominne:
När min kamera dog andra dagen på Roskildefestivalen 2005. En illvillig vattenflaska läckte under natten och plötsligt stod jag där - ackrediterad journalist/fotograf utan kamera. Så lagom roligt.

Min största inspiration:
Snygga bilder i dagspress faktiskt. Detta eftersom att det ofta är mer regel än undantag att tidningar prioriterar bort fotografer (i alla fall i lokalpress och dylikt). Därför är det fint att se hur bra det kan bli när man satsar på bildjournalistiken.

Jag fikar helst:
Dammsugare!

I kameraväskan har jag alltid:
Min kamera...

Drömbilden är:
Att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt.

 
Nu.
Vanligt
1 bilder
the eitsoul ashes.
Vanligt
1 bilder
Rock n' roll high school
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS