Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: zkrappie
Ålder: 37 år
Bor: Storvik, Gävleborgs län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2009
Medlem sedan: 2010-05-31
Senast inloggad:

Jag köpte en Nikon D60 2009, ett kit med kamerahus och 18-55 objektiv. Kameran blev inte mycket använt det första året. 2010 köpte jag ett 55-200 objektiv och då tog det fart på riktigt, ni vet, då man börjar se allting runt omkring sig som genom kameran. Jag öppnade mina ögon helt enkelt. I år har jag utökat min kameraväska en del med bland annat ett 70-300 och ett 60mm macro.

Mina bilder här är just så som de såg ut när de togs, möjligtvis kan de vara lite mättade i färgerna och något beskurna, såna justeringar jag kan göra direkt i kameran, mer efterbehandling än så gör jag inte.

Jag är nybörjare och lär mig saker hela tiden. Det kanske är det som gör fotograferandet så roligt, det är en utmaning!

Vem är jag?


Mina intressen:
Macro, Vilda djur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Djur
Vanligt
4 bilder
Växter
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS