** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **

Annons
Användarnamn: LineCH
Ålder: 41 år
Bor: Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1998
Medlem sedan: 2003-03-16
Senast inloggad:

Allt sedan gymnasieinrikting fotografiskbild har mitt intresse för den fotograferade och dokumenterande bilden vuxit. Foto är en ovanlig möjlighet att fånga livet.

Jag fotar gärna natur eller porträtt bilder, bilderna är dock inte särskilt avancerande och jag har mycket kvar att jobba med för att kanske en dag komma "dit".
Har många ideer men har hittills haft för lite tid att genomföra dem, men vem vet kanske får jag en ny drivkraft att hitta ett sätt att fånga tiden nu när jag upptäckt "fotosidan". Otroligt rolig möjlighet att både få feedback och ge feedback. Träna sitt öga och och att ge kontruktiv kritik. Många källor till insperation och gemenskap.

Vill också tilläga, att det faktiskt inte är så mycket fotografen som naturen själv som skapar vackra motiv. Allt det vackra och sköna finns ju redan där, fotografen bara lånar skönheten för en sekund. Dock ska fotografen ha kredit för ögonblicket av uppmärksamhet, och ögat för att se hur det komponeras bör för att ge bestående och varaktigt intryck även på foto.

 
Resebilder
Vanligt
1 bilder
porträtt
Vanligt
2 bilder
Vinter och vår
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS