Annons
Användarnamn: Adam94
Ålder: 29 år
Bor: Dalarnas län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2010
Medlem sedan: 2010-06-15
Senast inloggad:

Nyfiken hobbyfotograf ständigt på jakt efter Den Perfekta Bilden. Hittar inspiration här på Fotosidan, och fotograferar det som jag tycker verkar spännande just för tillfället. Ett mål är att intressera mig mer för gatufoto, eftersom jag fascineras av sitiationsbilder, och är otroligt svag för svartvitt. Tillbringar alldeles för mycket tid i Galleri FS och häpnar över de bilder som finns där.
Vill ständigt utvecklas i Photoshop och hitta nya verktyg, och som amatörfotograf är jag mycket intresserad av terminologi och siffror, och följer teknikens landvinningar med stort intresse, med förkärlek för Nikon.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Bröllop, Reportage / Situation, Svart-vitt, Action / Äventyr, Arkitektur, Digital efterbehandling, Produkter, Porträtt, Utrustning, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Mina bilder
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS