Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Tompas
Ålder: 62 år
Bor: Forsbacka, Gävleborgs län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1973
Medlem sedan: 2003-03-17
Senast inloggad:

Jag är en kille av årgång 62 som bodde med dotter och sambo i Valbo mellan Gävle & Sandviken, men är nu separerad och bor numera ensam i Forsbacka.

Andra ställen jag bott på i mitt liv är: Altuna(lan), Tensta(sthlm),Bro(sthlm) och Björka/Gagnef(Dalarna)

Min bakgrund ligger inom reklam och grafik. Intresset att fotografera har funnits sedan barnsben, fick min första kamera i slutet av 1969.
1973 fick jag en Kodak Instamatic som hängde med länge och det var väl med den kameran jag blev fast med fotointresse. Sedan dess har jag haft många olika modeller genom tiderna.

Nu har jag efter att plåtat med min Olympus C2100UZ sedan början av 2000-talet köpt mig en Nikon D60. Passade på när den såldes under 4000 kr i april 09. C2100UZ får dock hänga med ett tag till... den är trots sina klena 2 Mpix en riktigt bra kamera... om något slö.

Webmaster på SMK Gävle Motorstadion, men hjälper även till med andra sysslor idéellt när det behövs. Jag gör t.ex. deras affischer och program inför tävlingar.

Arbetade på "Stiftelsen Forsbacka Bruk" mellan Gävle och Sandviken. Numera arbetslös men söker på fullt efter nytt jobb.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Macro, Mode, Reportage / Situation, Studio, Posering, Vilda djur, Digital efterbehandling, Produkter, Porträtt, Utrustning, Natur, Fine Art Nude

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Jag fikar helst:
Kaffe

I kameraväskan har jag alltid:
Extra batterier, papper och penna.

Drömbilden är:
inte tagen ännu... men när jag får ny kamera så kanske den kommer:)

 
NATUR
Vanligt
5 bilder
D I V E R S E
Vanligt
5 bilder
P O R T R Ä T T & S Å N T
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS