Annons
Användarnamn: Migeru66
Ålder: 36 år
Bor: Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2009
Medlem sedan: 2010-07-15
Senast inloggad:



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Reportage / Situation, Studio, Svart-vitt, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Konsertfoto, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Det måste vara när jag äntligen kom fram i slutet av Helvetets dal i Japan till de beryktade snömakakerna som badade i varma källor. Då spelade ingen roll längre att benen värkte och att man var blöt och kall av all snö som konstant föll. Det var ren fotoglädje som värmde upp en!

Mitt sämsta fotominne:
När något slags damm eller grus smög sig in i kameran när jag reste i sydvästra Japan utan att jag upptäckt det på ett antal exponeringar... Sen fick jag inte ut det heller på egen hand. Var tvungen att byta kamera under den tiden. Tråkigt när jag hade en 5D Mark II och tråkigt på de bilder jag fick oidentifierade korn på.

Min största inspiration:
Min far som aldrig ger upp när det kommer till fotografi.

Jag fikar helst:
På ett fik på en bakgata i en anonym stad någonstans...

I kameraväskan har jag alltid:
50 mm f/1.4, regnkapuschong och kameran förstås...

Drömbilden är:
Norrsken över en frusen sjö.

ANNONS