Användarnamn: kejo
Ålder: 50 år
Bor: Linköping, Östergötlands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1984
Medlem sedan: 2003-03-21
Senast inloggad:

Glad amatör som började sin fotobana med en lånad Zenith (en gammal rysk plåtburk med hygglig optik). Efter att ha levt helt utan kamerautrustning en längre tog jag upp fotografin som hobby igen för några år sen. Fotar mest sport eller natur men även nåt enstaka porträtt.

Plåtar digitalt då detta ger den snabbaste feedbacken och de största möjligheterna till utvewckling och lärande. Dessutom tycker jag tekniken är fascinerande och spännande.

Född och uppvuxen bland gruvorna i norr (Kiruna) men bor i Linköping sen 2006 efter att ha bott en längre tid längs norrlandskusten (Umeå).

Medlem i gruppernaVem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Macro, Bröllop, Reportage / Situation, Studio, Svart-vitt, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Arkitektur, Produkter, Porträtt, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Min största inspiration:
Alla kreativa och duktiga "abstrakta fotografer" och fotografer med en extra "touch" eller tanke. Till naturskildrarna är Terje sedan länge en ständig inspirationskälla, men det finns många fler, för många att för att rymmas här...

Jag fikar helst:
Kaffe.

I kameraväskan har jag alltid:
Min utrustning? Vad har man där annars? Reservdäck till bilen? ;-)

Drömbilden är:
Alla bilder jag ännu inte tagit men som jag skulle vilja ta.

Nedsläpp #2
Nedsläpp #2
0 kommentarer
Vattenbombning
Vattenbombning
5 kommentarer
Målglädje
Målglädje
1 kommentarer
Chords
Chords
2 kommentarer
Pontare
Pontare
0 kommentarer
Guitar movement
Guitar movement
0 kommentarer
 
Musik
Vanligt
14 bilder
Sport & Action
Vanligt
17 bilder
Skogsbrand
Vanligt
1 bilder
Höstbilder
Vanligt
4 bilder
 
 

Miops Capsule360