Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: kejo
Ålder: 54 år
Bor: Linköping, Östergötlands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1984
Medlem sedan: 2003-03-21
Senast inloggad: 2024-01-05 23:43

Glad amatör som började sin fotobana med en lånad Zenith (en gammal rysk plåtburk med hygglig optik). Efter att ha levt helt utan kamerautrustning en längre tog jag upp fotografin som hobby igen för några år sen. Fotar mest sport eller natur men även nåt enstaka porträtt.

Plåtar digitalt då detta ger den snabbaste feedbacken och de största möjligheterna till utvewckling och lärande. Dessutom tycker jag tekniken är fascinerande och spännande.

Född och uppvuxen bland gruvorna i norr (Kiruna) men bor i Linköping sen 2006 efter att ha bott en längre tid längs norrlandskusten (Umeå).

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Macro, Bröllop, Reportage / Situation, Studio, Svart-vitt, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Arkitektur, Produkter, Porträtt, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Min största inspiration:
Alla kreativa och duktiga "abstrakta fotografer" och fotografer med en extra "touch" eller tanke. Till naturskildrarna är Terje sedan länge en ständig inspirationskälla, men det finns många fler, för många att för att rymmas här...

Jag fikar helst:
Kaffe.

I kameraväskan har jag alltid:
Min utrustning? Vad har man där annars? Reservdäck till bilen? ;-)

Drömbilden är:
Alla bilder jag ännu inte tagit men som jag skulle vilja ta.

 
Musik
Vanligt
14 bilder
Sport & Action
Vanligt
17 bilder
Skogsbrand
Vanligt
1 bilder
Höstbilder
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS