Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Maa
Bor: (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Medlem sedan: 2003-03-28
Senast inloggad:



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Bröllop, Reportage / Situation, Studio, Svart-vitt, Vilda djur, , Action / Äventyr, Arkitektur, Porträtt, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
ett brak i buskaget avslöjade en liten orangutangkille som satt och glodde på mig från träden. Jag slet upp kameran och borjade gå närmare. Han flyttar sig sakta bortåt, från träd till träd, men spanar ändå nyfiket ner. Var en fin stund som jag och orangutangen hade. Glömde både iglar och lokalsinne... Några timmar extra för att hitta hem igen.

Mitt sämsta fotominne:
Hittade så fantastiskt vackra gyllende myror med ättegadddar på en av mina promenader i borneos djungel. Fotade dem motljus, macro från alla vinklar och möjligheter. Jag tog absolut resans bästa bilder där. När jag var klar tog jag rullens sista bilder på nåt oväsentligt vid stigen. Men rullen tog aldrig slut... Det fanns ingen rulle i kameran.

Min största inspiration:
ingen speciell, eftersom jag är dålig på namn. Men jag blir grymt imponerad av många fotografer här på fotosidan, eller när man surfar runt på internet, eller av fotografer i min omgivning, ex några i umeå fotoklubb. Oftast blir inspireras jag mer av vissa bilder än av fotograferna. Ett namn som jag kan nämna är Jens Assur.

Jag fikar helst:
På ett varmt ställe, så att man slipper frysa. Gärna på resan runt ekvatorn.

I kameraväskan har jag alltid:
I kameraryggsäcken på ett antal kg (som jag ständigt bär med mig) har jag mitt fina hus, och de tre extra objektiven, extra minneskort, batterier, en blixt och ibland en dator.

Drömbilden är:
En teknsikt perfekt, intressant, rolig bild och känslomässigt berörande bild, full med kontraster i både miljö och budskap, med det mest intressantaste motivet. Hellst fotad på en exotisk plats, så att man får in stundens spänning i sammanhanget med.

 
Natur
Vanligt
0 bilder
Resor
Vanligt
0 bilder
Porträtt
Vanligt
2 bilder
Husdjur
Vanligt
8 bilder
bilder som inte finns
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS