Annons
Användarnamn: Per-Anders Nilsson
Ålder: 49 år
Bor: Saltsjöbaden, Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2002
Medlem sedan: 2010-09-06
Senast inloggad:

Hej
Jag heter Per-Anders Nilsson och är utbildad biolog i grunden men jobbar med fiske,jakt, resor och som frilansfotograf. Som fotograf så är jag mest intresserad av att fota fiske och jakt situationer och det är också inom detta jag fotar professionellt. Jobbar numera ihop med Flugfiske i Norden och Fly and Tie Magazine på frilansbasis och har jobbat ihop med webzinet Sleeping in the Dirt och gjort ett antal jobb för olika fiske och jaktlodger runt om i världen. Har varit på dom flesta kontinenter med flugspö och kamera i hand och nästa sommar så blir det Alaska och Canada för att jobba åt två olika lodger med bilder till deras hemsidor, mässpresentationer och skrivet reklammaterial. Självklart så kommer det finnas tid även för personligt foto och fiske som vanligt.....;)
Om ni har några frågor eller vill anlita mig så är det bara att höra sig på telefon eller mail. Allt information finns på min Portfoliosida.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Reportage / Situation, Vilda djur, Action / Äventyr, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mina favoritbilder från andra fotografer

 
Commerical Pictures
Vanligt
0 bilder
Fitness and Bodybuilding
Vanligt
0 bilder
Plants
Vanligt
0 bilder
Landscapes
Vanligt
0 bilder
Afrika
Vanligt
0 bilder
Fåglar
Vanligt
0 bilder
Macro
Vanligt
0 bilder
Stora däggdjur i färg
Vanligt
0 bilder
Published Work
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS