Annons
Användarnamn: mrHenke
Bor: Eskilstuna, Södermanlands län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1990
Medlem sedan: 2003-04-04
Senast inloggad:

Fotograf..Har sålt några bilder och gjort lite beställningsjobb så jag kallar mig väl frilans även om det knappast är aktuellt längre att fota på uppdrag.
Började intressera mig för foto på riktigt i början på nittiotalet men har väl fotat hela livet.

När jag puttrat runt här på fotosidan lite så insåg jag att jag är bara en av många. Här finns massor av fotografer. Fina alster och idéer.

Jag är en kontrastkille. Gillar kontraster, dunkel, skillnader, t ex mellan gammalt nytt, fult och vackert mm. porträtt gillar jag och företrädesvis kvinnor, men också situationer och som sagt, allehanda kontraster.

Jag vill ha idéer o framförallt inspiration, och det får jag när jag hoppar runt här på fotosidan. Det finns så mycket bra o kul.

Blev av med mörkrummet 2001 och fotar digitalt sen dess.
Jag gillade egentligen inte harvandet i mörkrummet, så det känns bra, även om jag kan sakna känslan när en kopia framträder så sakteliga i framkallaren.

Mina favvomotiv är människor fast under de senaste åren har även små stilistiska scenarion i världen börjat faschinera mig.

Jag är egentligen rätt dålig på det tekniska runt kameran och min grej är att "hitta bilden". Jag tar därför gärna mot tips och förslag på teknik. Motiven är MINA dock och det som jag skildrar är det just jag ser.

Om någon har en synpunkt så säg den. Jag tar tacksamt emot tips och idéer.

ANNONS