Annons
Användarnamn: elefantra
Ålder: 32 år
Bor: Finland (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2006
Medlem sedan: 2010-10-17
Senast inloggad:

Ung tjej och Ålandsbo som fotat ett tag och provat mig genom många olika kameror. Har ännu inte hittat kameran som passar absolut bäst! Trots lite erfarenhet känner jag mig ännu som en nybörjare och längtar efter att få lära mig olika tekniker.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Gatufoto, Nattbild, Mode, Reportage / Situation, Svart-vitt, Action / Äventyr, Digital efterbehandling, Husdjur / Tamdjur, Undervattensfotografi, Konsertfoto, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
...när jag var 14 år gammal och lekte med actionbilder. Fick ett par rejält fina bilder på vår katt som jagade småfåglar på gården och ljuset var perfekt :)

Min största inspiration:
Rosie Hardy @flickr. Underbara bilder, fantastisk redigering. Älskar vad hon kan trolla fram ur helt vanliga foton med hjälp av olika program.

Jag fikar helst:
på Dinos.

 
Allmänt
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS