Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Leostar
Ålder: 56 år
Bor: Sundbyberg, Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1987
Medlem sedan: 2010-10-20
Senast inloggad:

Har ärvt fotointresse av min pappa som är duktigare på teknik allmänt sett. Jag går mer på känsla och söker motiv jag själv tycker om. Tidigare i 20-års åldern fotograferade jag med en Chinon CM-4 och experimenterade lite med svart-vitt, olika linser, filter osv. Det roliga med en modern Pentax kamera är att jag kan använda äldre manuella objektiv med K-bajonett. Underbart :-)

I November 2010 köpte jag några tidiga julklappar till mig själv i form av en Pentax K-m och en kompaktkamera Samsung WB500. Jag blev biten och har uppgraderat till en Pentax K-x 2011. Nu siktar jag på nästa uppgradering. Den består i en Pentax K3.
Ny lärande i form av fotokurs online hos Shawacademy har höjt mina kunskaper betydligt. Lets go digital..... again and better.

 
People
Vanligt
3 bilder
Test
Vanligt
2 bilder
Djur/natur
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS