Annons
Användarnamn: miw
Bor: Western Australia, Australia (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2007
Medlem sedan: 2010-11-08
Senast inloggad:

Hej, vad kul att du ar inne pa min sida!

Mitt fotointresse borjade 2004 nar jag kopte min forsta SLR, en analog canon 3000N. 2007 kopte jag en 400D och blev medlem har pa fotosidan. Flyttade till Australien for ett par ar sedan och hade en period nar jag inte var sa aktiv pa natet.

Blir super inspirerad av att kika runt bland bilderna som finns har, lasa konstruktiva kommentarer och lasa pa forum sidorna. Efterfragar dock mer EXIF information pa bilder da jag tycker att det ger valdigt mycket att fa se vilken blandare och slutartid mm som har blivit nyttjade i skapandet av bilderna. Lika sa ar det himla kul att lasa vad folk har for tanke bakom sina bilder. Laser ocksa mycket fotobocker och fototidningar.

Med mitt fotande efterstravar jag att hela tiden utvecklas, och har alltid i atanke att jag skulle vilja ha upp mina bilder pa folks vaggar. Forsoker sikta hogt :)
Jag ar lite av en allatare men foredrar enkla bilder med fa detaljer.

Lamna garna en liten rad i min gastbok eller kommentera nagon av mina bilder. Bade ris och ros ar uppskattat da det ar mycket lattare att utvecklas med hjalp av era synpunkter till vad som behover forbattras.

Slutligen, jag hoppas att just DU har en fortsatt underbar dag!

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Svart-vitt, Vilda djur, Action / Äventyr, Porträtt, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Min största inspiration:
Vackra, underbara och känslofyllda bilder inspirerar mig

Jag fikar helst:
När som helst

Drömbilden är:
Levande i ett underbart ljus och skapar en stark känsla hos betraktaren

 
Hemläxan
Vanligt
1 bilder
Porträtt
Vanligt
0 bilder
Färg
Vanligt
2 bilder
A world of water
Vanligt
0 bilder
Non human
Vanligt
0 bilder
Natur
Vanligt
7 bilder
 
 
ANNONS