Annons
Användarnamn: schlyter84
Ålder: 39 år
Bor: Svedala, Skåne län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2009
Medlem sedan: 2010-11-13
Senast inloggad:

Fler bilder finns på http://www.flickr.com/photos/peterschlyter/

Mitt namn är Peter Schlyter.
Jag började att fotografera på allvar 2011 när jag gick i från instegskamera till min Canon EOS 7D som jag för övrigt är väldigt nöjd med.
Jag kan med glädje säga att foto är min största passion och intresse, men kallar mig inget annat än en målinriktad amatör. Min målsättning är och kommer alltid att vara att beröra andra människor med mina bilder, att frysa ögonblicket som jag tycker är värt att bevara.
Att kunna livnära sig på sitt intresse hade givetvis varit det ultimata målet (ps anlita mig).

Vad som är roligast att fotografera är väldigt svårt att beskriva, för det jag tycker idag kommer säkerligen utvecklas och förändras till något annat imorgon.
Jag vet i alla fall att det var landskapsfoto som öppnade mina ögon, men att jag sedan intresserat mig för allt ifrån gatufoto till porträtt och djur av alla dess slag.

Genom att ge och ta emot kritik tror jag utvecklar mig enormt, så jag tackar ödmjukast för all uppmärksamhet ni ger mig.

Jag hoppas att 2012 är mitt riktiga genombrott inom foto, då kommer jag att försöka starta min egen hemsida och även att driva ett par projekt. Hoppas ni hänger med mig

Följ mig gärna på Twitter: https://twitter.com/#!/PeterSchlyter
Mvh

Peter Schlyter

Medlem i grupperna



 
Porträtt
Vanligt
8 bilder
Diverse
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS