Annons
Användarnamn: ErikB
Ålder: 53 år
Bor: ÄLVSJÖ, Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1983
Medlem sedan: 2001-08-29
Senast inloggad:

Jag fotograferar helst människor där de är, som de är. Det har också blivit en hel del fjällbilder, naturbilder och resebilder. De senaste åren har jag också byggt upp en fotostudio och håller på att utvecklas inom porträttfoto.

Vill gärna ha konstruktiv kritik på bilderna. Skriv gärna en kommentar även om du inte tycker om bilden!

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Barn, Reportage / Situation, Svart-vitt, Action / Äventyr, Digital efterbehandling, Produkter, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt sämsta fotominne:
Några hundra meter från toppen på Helags dör mitt kamerabatteri... och jag har inget reservbatteri... Dagen efter gick jag på ren vilja 15 km till Ljungdalen, insåg att klockan blivit mycket så jag ringde till kameraaffären i Funäsdalen och bad dem att snälla inte stänga förrän jag hunnit dit , körde som en biltjuv över Flatruet till Funäsdalen, kom 10 minuter efter stängning men fotoaffären hade fortfarande öppet - TACK!!! - åkte tillbaka, vandrade 15 km med blödande skavsår. Jag har alltid med mig reservbatteri numera...

 
Ljuset
Vanligt
0 bilder
Barn
Vanligt
5 bilder
Natur
Vanligt
1 bilder
Porträtt
Vanligt
4 bilder
Tibet
Vanligt
0 bilder
Abstrakt
Vanligt
0 bilder
Island
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS