Annons
Användarnamn: noomi-m
Ålder: 65 år
Bor: Asarum, Blekinge län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2009
Medlem sedan: 2010-12-12
Senast inloggad:

Foto-tokig enligt barnen..(dom kallar mig Papparazzi bitvis) openminded,hjärtlig,nyfiken(inte på vad grannen gör utan i bemärkelsen lära mig mera).
Visste inte riktigt vilket årtal jag skulle sätta i rutan för när jag började fota.Redan i tonåren (70-talet) började intresset,höll i sig ett några år,sen kom annat emellan och fotandet hamnade helt i skymundan.2009 började intresset vakna lite smått för att nu i somras -10 explodera.
Känns på ett helt annat vis nu.Vill utveckla mitt fotograferande och mitt mål är att jag en dag ska kunna säga att jag är fotograf.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Macro, Barn, Svart-vitt, Vilda djur, Arkitektur, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När 2 trollsländor satte sig på min hand i somras(-10) Stod i en timme med kameran i högerhanden och fotade dom när de flög fram och tillbaka till min hand.

Min största inspiration:
Min ena dotter som omedvetet väckte mitt intresse till liv igen med sina vackra foton.

Jag fikar helst:
En termos kaffe och en bulle tillsammans med dottern eller sambon när vi är ute och fotograferar sitter alltid bra.Gärna en plats med utsikt över vatten.

I kameraväskan har jag alltid:
Lumix GF1, Nikon Coolpix L110, och stativet

Drömbilden är:
Att lyckas fånga en rovfågel på bild.

 
Artister av olika slag
Vanligt
5 bilder
Nära inpå
Vanligt
2 bilder
Djur & Natur
Vanligt
2 bilder
Människor
Vanligt
1 bilder
Abstrakt
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS