Annons
Användarnamn: matildanordin
Ålder: 28 år
Bor: Dalarnas län (visa på kartan)
Kategori: Fotostuderande
Började fotografera: 2009
Medlem sedan: 2010-12-25
Senast inloggad:

Mitt namn är Matilda Nordin. Kommer från Malung men är för tillfället bosatt i Avesta där jag går sista året på gymnasiet med inriktning estetik och media. Har ett stort intresse för fotografering och film. Två andra saker jag verkligen gillar och inte skulle klara av att leva utan är musik och att resa.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Studio, Svart-vitt, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Undervattensfotografi, Växter, insekter, naturdetalj, Konsertfoto, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Bästa fotominnet jag har är när jag och ena halvan av min familj var på semester i Alcudia, Mallorca 2011. Vi gick upp vid 05 för att gå till bryggan och se soluppgången. Det vi inte visste var att solen gick upp vid 07, så vi satt där och bara kollade på fåglarna, vågorna som rullade in på stranden, alla fiskar under ytan, på hamnen lite längre bort och de båtarna som åkte in och ut från hamnen. När solen sedan gick upp över bergen, det var bland det finaste jag sett. Både filmade och fotade men det finaste jag har från den morgonen är minnet.

Min största inspiration:
Min största inspiration är svår att definiera, det kan vara allt från att ligga på en filt i sommarsolen och se fåglarna flyga ovanför mitt huvud eller studera alla småkryp som lever i gräset. Det kan också vara att se någon annans bild, som jag själv gärna hade tagit.

I kameraväskan har jag alltid:
I min största kameraväska finns alltid penna, papper, liten fickspegel, laddare, instruktionsboken till min kamera, minneskort, min kamera + objektiven jag äger.

Drömbilden är:
Drömbilden har jag inte hunnit drömma om när det finns så mycket att fotografera...

ANNONS