Annons
Användarnamn: Ingemansson
Ålder: 50 år
Bor: Karlshamn, Blekinge län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1999
Medlem sedan: 2001-08-30
Senast inloggad:

Det har varit en ständig jakt på nya bilder, men bara på senare år med en seriösare kamera i min hand. Min passion är folk i alla former, alla har nåt intressant - "Det är detaljerna som gör det!". Älskar att arrangera bilder men känner också oerhört starkt för den spontana bilden, smygfotar ofta vänner och bekanta.

Medlem i Karlshamns fotoklubb: http://home.swipnet.se/karlshamnsfk/
(En av Sveriges äldsta sägs det, 1942...(?))

Mitt verktyg är Nikon-systemet och några äldre uddakameror.

Har tappat gnistan något sen jag blev digital, känns för enkelt att fota. Men känner att den sakta kommer smygande tillbaka.
Ha´t!

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Barn, Bröllop, Reportage / Situation, Studio, Posering, Svart-vitt, Mörkrum, Arkitektur, Digital efterbehandling, Produkter, Porträtt, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker forum är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag smygfotade min flickvän (i dokumentärt syfte...) i en klädaffär i Köpenhamn och nästan blev utslängd för att jag togs för just en smygfotograf...

Drömbilden är:
Just en "drömbild"...

 
Saker & Ting
Vanligt
1 bilder
Porträtt Analog
Vanligt
0 bilder
Djur & Natur
Vanligt
5 bilder
Korta och Långa Resor
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS