Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: vilmer
Ålder: 59 år
Bor: Värmlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1981
Medlem sedan: 2011-01-08
Senast inloggad:



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Vilda djur, Natur, Fine Art Nude

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag fotade soluppgången och säl vid Rundö i Norge för några år sedan. Även när jag tillbringade en natt i riskoja där jag hörde vargarna yla under natten och vaknade till tjädrarnas spel på morgonen. Termometern visade - 17 när jag kom hem vid 11 tiden.

Mitt sämsta fotominne:
När jag var i skogen och det kommer en råget som stannar på ca 20 meters håll. Efter kommer en killing och börjar dia geten. Men han ställer sig bakom geten så jag kommer inte åt att fota detta ögonblick. Stod blick stilla i ca 5 min men fick aldrig bilden. Men minnet är fantastiskt.

Min största inspiration:
Naturen och indianerna.

Jag fikar helst:
I goda vänners lag eller något gammaldags fik där man serverar i gammaldags porslin.

I kameraväskan har jag alltid:
Canon D50 med tillhörande objektiv.

Drömbilden är:
Det är den som gör att man får ståpäls när man tittar på den hemma.

 
Bilder
Vanligt
5 bilder
 
 
ANNONS