Annons
Användarnamn: Sonja L
Ålder: 75 år
Bor: Moholm, Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2010
Medlem sedan: 2011-01-20
Senast inloggad: (visas ej)

Hej!
Jag är 60-plus o. pensionär sen ett antal år tillbaka.Efter ca 40 år som hästuppfödare kombinerat med arbete i restaurangbranschen, satt förslitningsskador stopp för ett tufft med otroligt roligt o. innehållsrikt liv tillsammans med dessa underbara, härliga djur.Trots skadorna ångrar jag inte en dag.
Plötsligt fick jag massor av tid över.Har alltid varit intresserad av fotografering, men tiden räckte inte till.Alltså föll det sig naturligt att jag ville prova på detta.Kanske inte så smart, med tanke på all tung kamerautrustning som jag ibland bär med mig.
Men nu är jag FAST.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Vilda djur, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
har inte upplevt det än

Mitt sämsta fotominne:
har inte upplevt det än

Min största inspiration:
foton av alla FANTASTISKT skickliga fotografer, så väl proffs som amatörer

Jag fikar helst:
Kaffe o.allt som är sött o. kladdigt

I kameraväskan har jag alltid:
Nikon D7000,Nikkor AF-S 70-300 mm 4.5-5.6, Nikkor AF-S 16-85 mm 3.5-5.6, blixt speedlight SB 600, stativ, fjärrutlösare. Sigma EX 150/2,8 DG HSM Macro

Mina favoritbilder från andra fotografer

ANNONS