Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Lauvfka
Ålder: 41 år
Bor: Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2003-04-21
Senast inloggad:

Presentation hmm..

23 årig natur och djur fanatiker. Hållar just nu på att avsluta mina studier på Samhällsvetenskapliga Miljövetarprogrammet vid Göteborgs Universitet. Satsar just nu på att söka diverse arbeteten för sysselsättning.

Förutom fotar, skriver jag diverse ting, mestadels poesi. Kameran bär jag med mig överallt, man vet aldrig när tillfället att fånga något under dyker upp ;) Jag älskar att försöka avbilda skönhet, och det finns så otroligt mycket skönhet i världen, det gör mig mållös och stum. Har även nyligen upptäckte nöjet av att fotografera människor.

Jag har två islanshästar, därav mitt intresse att fota dessa underbara djur. Det är intressant att studera dem, de är härliga individer, som agerar väldigt olika framför kameran.

 
Islandshästar.
Vanligt
4 bilder
Människans kontraster.
Vanligt
2 bilder
Djur och natur.
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS