Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Michael Nivesjö
Ålder: 66 år
Bor: Malmö, Skåne län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1975
Medlem sedan: 2011-02-02
Senast inloggad:

Jag tillhör alla de som fotograferade mycket i ungdomen för att ta en paus under några år när man bildade familj för att nu sedan några år tillbaka vara tillbaka. Mitt huvudsakliga intresse är natur och stad.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Arkitektur, Utrustning, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Punktering mitt ute på landsbygden i Kina. Fick möjlighet att foto den nyfikna lokalbefolkningen i väntan på lagning. Detta var för ca 40 år sedan så de hade aldrig sett någon ljus människa och som dessutom var lång. :)

Mitt sämsta fotominne:
När jag på planet till karibien tog fram min nya kamera för att ta några bilder när en överförfriskad man ramlar in i mig och kameran åker i golvet. Fick ägna resten av flygresan med att lappa och laga. Kunde genomföra resan trots allt med rätt bra bilder med hem.

Min största inspiration:
Omgivningen, Mattias Klum och Tammy Bergström

Jag fikar helst:
på stan med min fru

I kameraväskan har jag alltid:
extra batteri

Drömbilden är:
det vet jag när jag har tagit den

 
Självporträtt
Vanligt
7 bilder
Västra Hamnen
Vanligt
0 bilder
Natur
Vanligt
2 bilder
Bilder jag tycker om
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS