Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Magnusjsvensson
Ålder: 56 år
Bor: Båstad
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1988
Medlem sedan: 2003-04-27
Senast inloggad:

Rastlös naturfotograf som tycker om att resa.
Fotografi för mej är en skapandeform där ej rätt och fel finns. Det är betraktaren som genom personlig tolkning bedömer om motivet är intressant att titta på eller ej. Jag kan mycket väl njuta av en bild tagen rakt upp och ner pang på motivet i all sin enkelhet.Jag har alltid uppskattat enkelhet, det är så jag försöker leva mitt liv.

Fotografiet som berättandeform tilltalar mej också, det gör inget om inte bilden är perfekt komponerad eller om ljuset ej finns där man önskat den blir intressant ändå om bilden har något att berätta eller väcker nyfikenhet.
Sträva ej efter perfektionism då perfektionism ej är perfekt utan istället hämmar och förtråkar.
Jag tillhör dock den gamla skaran som tycker det är fusk att manipulera bilder i datorn, och jag tycker även det analoga är mer "riktig" fotografi.
Jag älskar Afrika och jag och min flickvän kommer att göra fler resor hit. Främst för att jag gillar att plåta vilt men även för ljuset och landskapet.

Skulle vilja ge ut en bok i framtiden när jag fått ihop tillräckligt material.
Söker en samarbetspartner som är duktig på att skriva samt har kunnande om djurlivet i Afrika även duktig fotograf är ett +.

 
Transylvania
Vanligt
5 bilder
Zanzibar
Vanligt
0 bilder
Seychelles
Vanligt
0 bilder
Afrika
Vanligt
1 bilder
Natur
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS