Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: angelica93
Ålder: 30 år
Bor: sollentuna, Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2009
Medlem sedan: 2011-04-03
Senast inloggad:

Älskar att fota men får sällan tid för det numera.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Vilda djur, Action / Äventyr, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Jag än så länge inte fått mitt bästa fotominne när jag står bakom kameran men ser fram emot att försöka skapa ett perfekt fotominne :)

Mitt sämsta fotominne:
Ett enskilt tillfälle måste nog vara när jag fotade på Guldknappengalan i Stockholm, det var min första erfarenhet med pressfotografi och det gick verkligen inte bra. Suddiga bilder och dåliga inställningar, en bilxt som inte funkade som den skulle och en fokus som inte ville fokusera på catwalken... nej usch...

Min största inspiration:
Jag måste nog säga att jag inspireras av allt runtomkring mig, människor, natur och nyheter, alla här på FS och min vardag, det går att hitta inspiration i allt.

Jag fikar helst:
Svart kaffe med en god vän ute på stan :)

I kameraväskan har jag alltid:
Jag har inte så mycket kameratillbehör och har därför ingen större väska, men jag har alltid med mig mitt fasta 35mm objektiv!

 
Naturbilder
Vanligt
7 bilder
Djur
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS