Annons
Användarnamn: Keptak
Ålder: 37 år
Bor: Jönköpings län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2007
Medlem sedan: 2011-04-04
Senast inloggad:

Jag heter Kim och är en tjej på 27 år. Jag bor i Småland med min sambo, vår tax och våra fiskar.

För ca 6 år sen köpte vi vår första systemkamera och det är mest jag som har använt den, till och från, och då har jag mest fotat natur, blommor och vår hund.

I december 2012 fick jag uppdraget att fota på min morbrors bröllop och det var mycket roligt. Jag har fotat 2 bröllop till sen dess. Det har varit riktigt roligt och något som jag vill göra fler gånger. Men det roligaste är att bara bege mig ut i skogen och se vad som finns där. Kanske hittar man trollens hem?

Köpte för ett tag sen en Nikon D7100 och jag håller på för fullt med att lära mig den.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Macro, Bröllop, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Produkter, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

I kameraväskan har jag alltid:
Pentax K100D Super med 18-55 objektiv, 50-200 objektiv, närbildslinser, fjärrutlösare, rengöringsduk, extra minne, pop up flash diffusor, extra UV-filter, extra batterier, text med tips, penna och papper. Just införskaffat en Nikon D7100 med 18-105 objektiv.

 
Blommor (ej i naturen)
Vanligt
2 bilder
Natur
Vanligt
4 bilder
Taxen Ally
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS