Annons
Användarnamn: Yessica Thor
Bor: Stockholms län
Kategori: Yrkesfotograf
Medlem sedan: 2011-04-04
Senast inloggad:

Jag är en social, kreativ, målmedveten, förtroendeingivande och stresstålig kvinnlig fotograf som älskar att fotografera bröllop och jobba med människor. Jag har lätt att få människor att känna sig bekväma framför kameran, vilket är avgörande för att få riktigt bra, kreativa och levande bilder.

Jag arbetar heltid som fotograf sedan några år tillbaka och har haft kontor & studio på Norr Mälarstrand i Stockholm. Jag har fotograferat allt ifrån bröllop, mäklarobjekt och produktbilder till studiofotografering, men kände ganska snabbt att det var just bröllopsfotografering som jag ville specialisera mig på.

De bröllop jag hittills har bevakat, har varit från morgon till kväll, d.v.s. jag har täckt allt från förberedelser ( ringar, dekor, blombukett, håruppsättning), porträttbilder till bröllopsvalsen. Jag är van vid att fotografering av bröllop innebär långa pass, och det har aldrig varit några problem för mig vare sig det är dag, natt eller helg.

Se min portfolio här eller på Flashgroup.se - och ta gärna kontakt med mig om du känner att mina bilder tilltalar er som brudpar.

 
Portfolio
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS