Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: bildgoran
Ålder: 68 år
Bor: Västerås, Västmanlands län (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1975
Medlem sedan: 2003-05-01
Senast inloggad:

Jag bor i Västerås och är gift med Carina.Foto har alltid varit mitt stora intresse har jobbat med det i många år som kopist och fotograf numera tar jag uppdrag ibland på frilansbasis och för att det är roligt och spännande, nu för tiden förestår jag en butik som säljer kläder så det blir lite mindre foto.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Gatufoto, Bröllop, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Linux och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag reste i USA och fotade Death Valley med +55c i skuggan för att några mil senare komma till Yosemite Park där var det snö och en underbar natur verkliga kontraster på några timmar.

Mitt sämsta fotominne:
Det var länge sedan på 80 talet nånting jag fotade bröllop med små bild samt med mellanformat med lånad kamera 120 filmen laddade man tvärt imot min Rollieflex så filmen gick åt fel håll i kameran så där blev det ej några bilder tur att jag fotade med Canon kameran också.

Min största inspiration:
Naturen, Internet, människor m.m

Jag fikar helst:
Vanligt gott Zoega.

I kameraväskan har jag alltid:
Min Canon kamera med fasta gluggar.

Drömbilden är:
Söker fortfarande efter den där kanonbilden men ett personligt porträtt av någon kändis som Madonna vore spännande.

 
Holga-bilder
Vanligt
0 bilder
Blommor
Vanligt
4 bilder
Konstbilder
Vanligt
0 bilder
Madeira
Vanligt
0 bilder
Bröllop
Vanligt
0 bilder
svartvita bilder
Vanligt
3 bilder
Övrigt
Vanligt
3 bilder
Ir Bilder
Vanligt
0 bilder
Porträtt
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS