Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Frilansare
Bor: Norrköping, Östergötlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2003
Medlem sedan: 2011-04-13
Senast inloggad:


Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Barn, Bröllop, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Arkitektur, Porträtt, Utrustning, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Konsertfoto, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt sämsta fotominne:
När jag missade för en sekund att fotografera en dispyt mellan en taxichaufför och en trafikpolis som rök ihop ordentligt bara fem meter snett framför mig där jag stod med kameran i högsta hugg...hade jag bara haft fingret på "avtryckaren"...*ups*,... nu får jag nöja mig med "ögonfotot". Alltså, jag lär av mina misstag.

Min största inspiration:
Är att få dela med mig av stundens ögonblick, att ge människor som inte var där en upplevelse för den unika stunden. Enligt mig ska bilder vara " As they were shot" och använder helst inga bildprogram för att manipulera dem innan jag lägger upp dem här på fotosidan. Ibland kan det hända att jag beskär originalet något men det är i så fall allt…men jag kan ju ändra mig???

Jag fikar helst:
Kaffe och smörgås är aldrig fel...

I kameraväskan har jag alltid:
Min kamerautrustning, extra batterier och extra minneskort - såklart.

Drömbilden är:
Kanske ännu (?) inte hittad...men jag jobbar på den i såfall

 
Platser att minnas
Vanligt
0 bilder
Smått och gott
Vanligt
0 bilder
Människor
Vanligt
4 bilder
Djur och Natur
Vanligt
6 bilder
Lite udda och abstrakt
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS