Annons
Användarnamn: Tri-X 400
Ålder: 58 år
Bor: Björnlunda, Södermanlands län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1984
Medlem sedan: 2011-04-16
Senast inloggad:

Hej! Jag började fotografera för länge sedan, första kameran var en Pentax ME super idag fotograferar jag med en Canon 5D och en Hasselblad 500 C. Genom åren har jag upptäckt att det är möten med människor och situationer som jag brinner för mest.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Gatufoto, Bröllop, Reportage / Situation, Svart-vitt, Mörkrum, Arkitektur, Digital efterbehandling, Produkter, Porträtt, Utrustning

Jag fotograferar helst med analogkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
En bild ifrån Polen-89, ett porträtt jag tog av en man med min Leica M2 och en bild som jag tog för ett uppslag i IKEA katalogen på ett barn till deras leksaksuppslag.

Mitt sämsta fotominne:
En begravning jag skulle plåta och sura direktörer.

Min största inspiration:
Robert Frank, Josef Koudelka, Irving Penn, Ansel Adams, Jens S Jensen mfl. Musik, teater, film, mina barn, fisketurerna och min fru så klart ;)

Jag fikar helst:
Kaffe och nyttig mat.

I kameraväskan har jag alltid:
Min Hasselblad Classic, Canon 5 D 50 mm 1,8, 85 mm 1,8, mellanringar.

Drömbilden är:
Inte tagen.

ANNONS