Annons
Användarnamn: Mashavet
Ålder: 64 år
Bor: Insjön, Dalarnas län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2002
Medlem sedan: 2011-04-30
Senast inloggad: 2024-03-18 21:32

Fotograferande sjöman från Dalarna. Fotar på Siljan med omgivningar sommartid och i och runt något saltare vatten vintertid.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Reportage / Situation, Vilda djur, Arkitektur, Utrustning, Natur, Undervattensfotografi, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag precis hade köpt min första systemkamera tog jag den med på en fisketur en kväll nära hemmet. Det blev en väldigt fin solnedgång. Jag ställde ner kameran på fotoväskan med timern på 10 sek, sen kvickt fram med spöet i näven och låtsades fiska. Det är fortfarande mitt bästa foto. Att jag sen är både fotograf och motiv gör ju inte saken sämre.

Min största inspiration:
Verkligheten runt omkring mig. Det är det jag ser jag vill fånga.

I kameraväskan har jag alltid:
Förutom fotogrejor, min Victorinoxkniv med extra allt. Den låg där också när jag gick genom säkerhetskontrollen på Arlanda en gång. Det var inte så bra...

Drömbilden är:
Den ska jag ta när jag är på rätt plats vid rätt tillfälle med rätt grejor. Efter det ska jag drömma om en ännu bättre bild.

 
Från hav och hamn
Vanligt
7 bilder
Siljan
Vanligt
4 bilder
Resor
Vanligt
3 bilder
Natur
Vanligt
1 bilder
Gatufoto
Vanligt
2 bilder
Öde och tomt
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS