Annons
Användarnamn: startraker
Ålder: 45 år
Bor: Kalmar, Kalmar län
Kategori: Yrkesfotograf
Började fotografera: 1985
Medlem sedan: 2001-09-02
Senast inloggad:

Jonas Lindström Biografi:

Oavsett om han fångar personligheten hos en internationell designer eller skönheten i en glasskulptur så är det alltid något speciellt i Jonas Lindströms bilder. Han har nu arbetat med svenska såväl som internationella varumärken i över ett decennium.

Född och uppvuxen i den idylliska staden Kalmar i södra Sverige, ett område känt för sina glasbruk, har han fortfarande sin studio där, och det är inte svårt att förstå varför. Han inspireras av den närbelägna ön Öland, känd för sitt karga kalkstenslandskap Alvaret.
Sedan han var fem år, då han fick sin fösta Instamatic kamera, har han varit besatt i att fånga skönhet genom kameralinsen.

När han gick sin dataingenjörutbildning på universitetet var det inte något mål att få ett jobb i IT sektorn, han ville snarare få full kontroll på den tekniska delen av bildskapandet. Fotograf Jonas Lindström AB är idag ett av nio företag i Sverige som har ett av Fogra certifierat förprovtryckssystem.

Jonas har även föreläst på universitetsnivå inom datorgrafik samt hållit avancerade kurser för företag. Idag delar Jonas sin tid mellan jobb i Stockholm och studion i Kalmar.

Hemsida: www.jonaslindstrom.se

Blog: blog.jonaslindstrom.se

Twitter: www.twitter.com/jonaslindstrom

 
portfolio
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS