Användarnamn: Johannes G
Ålder: 24 år
Bor: Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2009
Medlem sedan: 2011-06-18
Senast inloggad:

Mitt namn är Johannes Gustavsson. Ett av mina största intressen är foto. Från 2011 till 2014 gick Fordon Transport på Sundlergymnasiet i Vårgårda, läste även foto 1, 2 och 3 där jag fick högsta möjliga betyg (inte riktigt lika bra i de andra ämnena). Mina största intressen är media, teknik och Jordbruk. Jag bor på en mindre gård i utkanten av Horla i Västergötland och djur & natur har alltid varit en del av mig. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att bo i en stad, till och med Vårgårda är alldeles för tätbefolkat för mig.


Jag fotograferar och filmar mest naturen, men fotar lika gärna annat om ett tillfälle ges. Jag spelar även in en del ljud som till exempel; regn, fåglar, vatten, motorer etc. På så vis kan jag få med mig naturens underbara färger och ljud inomhus. Jag försöker även att skriva eller spela in en del tips kring media (även andra saker), men endast då jag känner att jag har något av vikt att förmedla.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Macro, Vilda djur, Sport / Motorsport, Husdjur / Tamdjur, Utrustning, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker forum är roligast.

forsande säveån 2
forsande säveån 2
0 kommentarer
HDR landskap
HDR landskap
1 kommentarer
forsande säveån 3
forsande säveån 3
0 kommentarer
Kattunge i motljus
Kattunge i motljus
0 kommentarer
Parafras av Men at lunch
Parafras av Men at lunch
0 kommentarer
Ormbunkar
Ormbunkar
0 kommentarer
 
Fotouppgifter från skolan
Vanligt
1 bilder
Augusti 2013
Vanligt
4 bilder
forsande vatten
Vanligt
3 bilder
 
 

Miops Capsule360