Annons
Användarnamn: va11e
Ålder: 32 år
Bor: Uddevalla, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Yrkesfotograf
Började fotografera: 2010
Medlem sedan: 2011-07-10
Senast inloggad:

Bröllopsfotograf och bostadsfotograf

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Barn, Mode, Reportage / Situation, Studio, Posering, Svart-vitt, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Arkitektur, Digital efterbehandling, Produkter, Porträtt, Natur, Konsertfoto, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Tog en bild i all hast på millennium bridge i London som jag blev ganska överexponerad men jag gillade kompositionen så jag sparade den. Med lite efterbehandling så lyckades jag få den riktigt snygg och knep en 8e plats i en fototävling med över 1000 tävlande och fick hem mitt foto på en canvastavla :)

Mitt sämsta fotominne:
Hade fått ett uppdrag i skolan att fotografera sport. Valde att fotografera min kompis. En skejtare. Vi stod ute i iskallt väder på en ganska tråkig plats med endast en liten trappa på tre steg som han kunde hoppa ner för. Detta var första gången jag fotade sport av något slag så jag lekte lite med isot och slutartiden. Var inte jättenöjd när jag kom hem o tittade på bilderna som var ganska brusiga. Speciellt inte när jag märkte att jag hade fotat i bara jpeg o inte raw.

Min största inspiration:
Streetfoto, händelser i vardagen som är fångade i precis rätt ögonblick på människor som agerar spontant. Tänker inte på någon speciell fotograf.

I kameraväskan har jag alltid:
Min canon eos 550D med mitt teleobjektiv 18-135 mm

Drömbilden är:
Solnedgång eller macrobild på en fin blomma... skämt åsido...

 
London
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS