Annons
Användarnamn: HellBoyOfSweden
Bor: Kristianstad, Skåne län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1989
Medlem sedan: 2011-07-21
Senast inloggad:

Gillar att laga både mat & musik som jag pysslar med en del. Har alltid haft kärlek till komposition av både toner, smak, meningar, ord & bild.

Fotograferade mycket när jag var yngre, men sålde utrustningen som tonåring. Det var på den tiden då man hade riktigt film i bakstycket, framkallningsvätskor, och mörka rum med röd belysning. Något mina egna barn aldrig har sett... Känns som jag är 175 år när jag läser vad jag skriver :-).

Ska nu införskaffa utrustning igen. Ett schysst digitalt kamerahus & ett par schyssta objektiv (aj, min plånbok) och lusläser därför nördigt allt som finns i ämnet.

Har dock blivit tillräckligt gammal för att förstå att det är personen bakom kameran som går att utveckla mest, och att man även kan ta en kanonbild och förmedla känslor med en skitkamera. Precis som en duktig gittarist kan få en "skitgitarr" att sjunga helt fantastiskt...

Toner, känslor, smaker, ord, meningar, mat, vin, whisky, vatten, båtar, konst, natur, piano, gitarr, idrott, teater, musik, sång, foto, film, bada, hoppa på ett ben. Två öron. En Näsa. Mitt i ansiktet. Lite såå…

 
Saker man ser
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS