Annons
Användarnamn: Anna N
Bor: Växjö, Kronobergs län (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1997
Medlem sedan: 2011-08-09
Senast inloggad:

Karaktäristiskt för mina bilder är det nära och naturliga och jag kombinerar det gärna med dagsljus, blixt i studion, färg eller svartvitt.

I nästan 15 år har jag och min kamera flyttat runt om i världen och emellanåt varit bofast i Berlin, Zagreb, Bangkok, Istanbul och Warszawa. Efter tiden på Berghs, Nordic School of Photography i Stockholm 2011, är jag nu tillbaka i min hemstad Växjö med man och två små barn. Äntligen förverkligar jag min dröm att arbeta som fotograf med egen studio. I mina porträttbilder strävar jag efter det levande och äkta. Eller kalla det gärna autentiskt. I samma anda jobbar faktiskt med alla mina bilder oavsett om det är ett bröllop eller ett reportage.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Barn, Bröllop, Studio, Svart-vitt, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker forum är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Nästa alltid när jag tar upp min kamera så upphör tiden. Jag går in i ett flow som är svårt att förklara. Känslan är fantastisk! Min familj kan dock bli rätt trött på mig... helt plötsligt har jag varit bort 3 timmar... jag hade ju sett en intressant skugga runt husknuten

Mitt sämsta fotominne:
Ojoj! Det är rätt ofta kaos i min studio med alla små barn eller hundar som inte vill... men allt brukar lösa sig med tålamod och att man lugnar föräldrarna med att det är inget ovanligt. :)

Min största inspiration:
Fotografiska i Stockholm, en joggingtur och så klart Sally Mann

Jag fikar helst:
Ingen alls utan dricker gärna ett glas bubbel istället

I kameraväskan har jag alltid:
Godis, en hundralapp och läppglans. Och ett gråkort är rätt vanligt

Drömbilden är:
Hmmm- vill nog inte ta den, för tänk om allt det magiska skulle förstöras, att man tappar den där lusten om man lyckas med det fulländade.

Mina favoritbilder från andra fotografer

 
Barn
Vanligt
6 bilder
Stadsmiljöer
Vanligt
3 bilder
Natur
Vanligt
9 bilder
Vilda djur i världen
Vanligt
13 bilder
Bröllop
Vanligt
4 bilder
Männsikor
Vanligt
3 bilder
Ting
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS