Annons
Användarnamn: RaWe
Ålder: 30 år
Bor: Norrköping, Östergötlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2010
Medlem sedan: 2011-08-11
Senast inloggad:

Blev lite småintresserad av fotografering när min syster fick en systemkamera som även jag lekte med. Sen gick den sönder, och då köpte vi en Pentax K-x tillsammans. Ett halvår senare kände jag mig så intresserade att jag köpte mig en egen Canon EOS 600D.
Redan efter lite mindre än 1 år tröttnade jag på 600D och skaffade mig en 7D istället som jag nu ska växa ihop med :)

Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Nattbild, Macro, Vilda djur, Action / Äventyr, Utrustning, Natur, Undervattensfotografi, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag fick igång rätt inställning på min undervattens kamera i Ras Mohammed, Egypten, som sägs vara en av världens finaste snorklingsställen. Kan inte säga emot om det påståendet. Lyfte inte huvudet över ytan på säkert 1 timme, bara simmade runt och dök med kameran i högsta hugg!

Mitt sämsta fotominne:
Fick till ganska häftiga macro bilder på glasen som var uppställda för min student. Visade sig efteråt att det blev så mycket brus i bilderna att dom var mer eller mindre oanvändbara.

Min största inspiration:
Andra fotografer och alla idéer som flyger i mig.

Jag fikar helst:
Glass eller inget!

I kameraväskan har jag alltid:
7D och mitt kära L objektiv!

Drömbilden är:
Överblickande vy över en stor Amerikansk stad.

 
Undervattens bilder
Vanligt
4 bilder
Långa exponeringar
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS