Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: aMpari
Ålder: 34 år
Bor: Upplands Väsby, Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2008
Medlem sedan: 2011-09-13
Senast inloggad:

Jag är en amatörfotograf som håller på att ta ett steg upp i mitt fotograferande då mitt intresse för foto är stort och bara ökar . Jag håller just nu på att bygga upp lämplig utrustning för att ta mig till nästa nivå, och är nästan där. Överväger om man ska gå till fullformat eller om det i mitt läge är onödigt.

Jag fotar allt som faller mig in och när jag får tillfälle - det mesta går att fånga vackert på bild. Det är allt från porträtt till macro-bilder på blommor eller månen på natten. Jag recenserar en del också så det blir en hel del produkt bilder.

Med vänlig hälsning
Tommy F

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Macro, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Arkitektur, Produkter, Porträtt, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Gott och blandat
Vanligt
3 bilder
Portugal
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS