Annons
Användarnamn: hejamilan
Ålder: 53 år
Bor: Västra Frölunda, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2001
Medlem sedan: 2011-11-11
Senast inloggad:

Jag är ursprungligen italienare och bor i Göteborg sedan 2000.
Min passion för fotografering började redan under 80- och 90- talet, med en kusin som lärde mig mycket om tekniken och framförallt kreativitet.
När han plötsligt omkom i 2009, tappade jag hela motivationen och tog en lång paus. Fram till i våras, när jag blev sugen igen att fånga de ögonblickar som jag aldrig slutat se i mina omgivningar. Då köpde jag en ny kamera, två objektiver, två filtrar och här är jag igen, 100% inspirerad och motiverad.

Jag älskar att ta bilder av naturen i alla sina aspekter. Inklusive manniskor :)

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt sämsta fotominne:
Jag åkte till stranden för att fota solnedgång. Jag tog några fina bilder innan solen gick ner, och sen började leka lite med kamerainställning. Bl.a. satt jag ISO på AUTO. Efter en stund himmelen tog jättefina rosa/blå/lila färgar, och då tog jag några bilder till. När jag kom hem, jag märkte de va tagna med iso 6400. I stort sätt, bara brus. Oanvändbara.

Min största inspiration:
Naturen, sjöar och skog. Helst med lite dimma...

Drömbilden är:
Vulkaner i Island.

 
100mm USM Makro
Vanligt
5 bilder
Rörvik 2011-11-20
Vanligt
3 bilder
Kompaktkamera
Vanligt
0 bilder
Början
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS