Annons
Användarnamn: iarp23
Ålder: 38 år
Bor: MÖLNDAL, Västra Götalands län, SVERIGE
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2011
Medlem sedan: 2012-01-15
Senast inloggad: (visas ej)

Inköpte min första systemkamera sommaren 2011 och har sedan dess haft ett brinnande intresse för fotografi. Genom åren har jag märkt hur man utvecklats som fotograf bla när folk omkring en har frågat om man kunde fota deras evenemang, fester, bröllop osv.

Jag skulle nog fortfarande säga att jag är hobbyfotograf eftersom jag fotar mestadels på min fritid och har inte fotandet som ett yrke.

Det var nog 2013 jag blev presenterad för gatufoto genom en photowalk i Göteborg, arrangerad av självaste Mats Alfredsson. Upptäckte snabbt hur roligt det var och kan idag inte låta bli att 'fånga ögonblick' i stan fastän jag inte har kameran med mig. Tror de flesta känner igen sig där om man håller på med gatufoto.

Har varit aktiv i andra sociala medier men tänkte ge Fotosidan en chans, varit medlem men aldrig varit riktigt aktiv här, dags för en ändring! Är väldigt mottaglig för bildkritik så var inte rädda att dela med era åsikter och jag ska göra detsamma mot er. Tack för mig.

Ivan Rodriguez

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Barn, Studio, Svart-vitt, Action / Äventyr, Porträtt, Konsertfoto, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Det var när jag bestämde mig för att dra till Andra Långdagen i Göteborg 2014, hade som vanligt kameran med mig och vilka motiv och atmosfär det var i luften! Det var verkligen en gatufotografs dröm att befinna sig i, vad som framför allt gjorde det till ett bra minne var att man hela tiden hade utomlands känlsan, alla var glada och hade absolut inget emot att bli fotograferade. Kom hem med ett fullt minneskort med jättefina ögonblick och personligheter.

Mitt sämsta fotominne:
Har ingen än....

Jag fikar helst:
Överallt

I kameraväskan har jag alltid:
Extra batteri samt putsduk, kläder efter väder.

 
Gatufoto
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS