Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Peppejonza
Ålder: 49 år
Bor: Kälarne, Jämtlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2006
Medlem sedan: 2012-01-30
Senast inloggad:

Jag är en fotointresserad egenföretagare i byggbranschen.
Har sedan 10-12 årsåldern haft intresset för att föreivga saker och har väl varit känd för att ha haft kameran med i alla tänkbara situationer. Man var väl på något sätt den glade mingelfotografen!
Köpte tror jag -06 min första riktiga systemkamera och sedan dess har det i sakta takt fotograferats allt möjligt.
I stort sett ligger kameran med i firmabilen ständigt i hopp om den perfekta naturbilden eller soluppgång, solnedgång osv.
Vandrar jag i skogen finns den alltid med och fyller någon år, gifter sej, tar studenten eller liknande i närmaste kretsen så ringer telefonen och önskan är att man ska ställa upp och föreviga.
O den bästa läran är ju att fotografera så jag ställer mer än gärna upp. Skulle jag ha mer fritid på sidan om mitt företag, sambo och son skulle jag lägga betydligt mer tid på fotografering.
Köpte nyligt en fastighet till mitt företag där drömmen är att inreda ett av kontorsrummen till en studio för att där kunna testa o lära mej mer om den delen.
Fotokurser är något som även det står nära i önskan om att få lära sej mer av grunderna.

 
Mitt första!
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS