Annons
Användarnamn: Foto-Nic
Ålder: 62 år
Bor: VÄRNAMO, Jönköpings län, SVERIGE
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2009
Medlem sedan: 2012-03-05
Senast inloggad:

Hittade "hem" till fotografering när jag köpte mig min första riktiga digitala systemkamera. Jag är en "sucker" på sportfotografering och har haft äran och nöjet att fotografera Katrineholms Volleyboll klubbs damer i elitserien under några år, jag har också haft och har äran och nöjet att fotografera IFK Värnamos damer i division 1 i fotboll och herrar i superettan. Då jag är mycket nyfiken som människa vill och kommer jag att fortsätta lära mig och utveckla mitt fotograferande, det är egentligen bara fantasin som sätter gränser och fantasi har jag ett överflöd av :)
Jag håller som bäst på att sälja av mina gamla gluggar till förmån för nya och bättre. En dag när jag känner mig "mogen" kommer jag att testa att gå över till FX fotografering också.
Det var lite om mig.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Macro, Posering, Svart-vitt, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Digital efterbehandling, Porträtt, Natur, Fine Art Nude, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag fick den perfekta bilden på mina barn som nu hänger uppförstorat i mitt vardagsrum

Mitt sämsta fotominne:
När jag glömde låsa fast ena benet på det tredelade stativet, kameran med ett tungt objektiv på föll framåt....slog hårt i golvet....objektivet gick i bitar men kamerna höll...inte roligt alls

Min största inspiration:
Att se fotot från en digital kamera mot ett foto från min gamla analoga kamera

Jag fikar helst:
Med alla glada mäniskor kända som okända

I kameraväskan har jag alltid:
Minst en Nikon och 3 objektiv och en filmkamera

Drömbilden är:
Det vet jag när jag har tagit den :)

 
Black & White
Vanligt
7 bilder
 
 
ANNONS