Annons
Användarnamn: AlexP
Ålder: 32 år
Bor: Uppsala, Uppsala län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2008
Medlem sedan: 2012-04-08
Senast inloggad: 2022-06-29 17:27

Blev fågelintresserad efter att ha bläddrat i Fågelguiden när jag var liten. Därefter blev det mycket fågelskådning som sedan övergick till foto. Började fota 2008. Det blev mitt absolut största intresse under de kommande åren och jag sa till mig själv att "det här vill jag aldrig sluta göra". 2012 blev det dock en 7 år lång paus i fotandet. Sedan 2019 har jag försökt fota mer och mer igen vilket känns otroligt kul.

GIllar verkligen att vara ute och skaffa mig nya naturupplevelser, man vet aldrig vad man kommer få syn på nästa gång man är ute! Och med mycket tur och ännu mer tålamod kan det till och med bli någon fin bild ibland!

Medlem i gruppernaVem är jag?


Mina intressen:
Vilda djur, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
-Första mötet med en lappuggla -Första gången jag fick uppleva och fota orrspel -De få gånger jag har stött på och fotograferat slagugglor -Björnfoto i Finland

Mitt sämsta fotominne:
-När kameran/minneskortet dog precis då en hökuggla (med en sork i klorna) flög över mig... -När jag låg ner vid en damm för att fota och råkade dränka min mobil..

Drömbilden är:
Det finns så många!

 
Fåglar 2022
Vanligt
22 bilder
Djur och Fåglar 2021
Vanligt
56 bilder
Djur och Fåglar 2019-2020
Vanligt
40 bilder
 
 
ANNONS